Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران پژوهشکده فناوری جنین دام دانشگاه شهرکرد با استفاده از نمونه خون مادیان آبستن و استخراج DNA آزاد جنینی موجود در خون مادر، موفق به تشخیص جنسیت کره در هفته‌های اول آبستنی شدند.

به گزارش ایسنا، در دوره آبستنی مقادیر ناچیزی DNA جنینی از سد جفتی عبور کرده و وارد خون مادر می‌شود. از این مقادیر ناچیز می‌توان جهت انجام پاره‌ای تشخیص‌های پیش از تولد از جمله تشخیص جنسیت جنین استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرایند از طریق تشخیص توالی‌های اختصاصی وابسته به جنس صورت می‌پذیرد.

این تشخیص در برخی دام‌های اهلی (به ویژه اسب و گاو) دارای اهمیت اقتصادی زیادی است که می‌تواند منافع مالی قابل توجهی را متوجه دامدار کند؛ زیرا در بسیاری از نژادهای اصیل اسب، تفاوت قابل توجه قیمت بین کره‌های نر و ماده وجود دارد که اطلاع از جنسیت آن در مادیان آبستن می‌تواند بر ارزش و قیمت مادیان در فرایند خرید و فروش تاثیر زیادی بگذارد.

پژوهشکده فناوری جنین دام دانشگاه شهرکرد هم‌اکنون قادر به تولید محیط های تجاری رقیق کننده اسپرم در اسب است که قابل رقابت با نمونه‌های خارجی است. این رقیق‌کننده ها تاکنون به صورت وارداتی از شرکت‌های خارجی در اختیار مصرف‌کننده‌ها قرار می گرفت.

همچنین رقیق‌کننده‌های اختصاصی برای انجماد اسپرم در اسب نیز در این پژوهشکده ساخته شده است که امکان انجماد اسپرم نریان اصیل و ارزشمند را فراهم می‌کند. در این مرکز ارزیابی و آنالیز نمونه‌های اسپرم نریان با مشکلات باروری نیز با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته آزمایشگاهی و مولکولی به طور معمول انجام می‌شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، پژوهشکده فناوری جنین دام دانشگاه شهرکرد برای همکاری با دامداران و دامپرورمان در زمینه تشخیص جنسیت جنین مادیان اعلام آمادگی کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنین دام دانشگاه شهركرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

مایکروسافت محدودیت‌هایی برای پلیس آمریکا در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره از طریق ابزارهای هوش مصنوعی این شرکت ایجاد کرده است.

این غول فن‌آوری آمریکایی با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» Azure OpenAI Service که به متخصصان امکان دسترسی به مدل‌های زبانی و نیز تعدیل محتوا و طراحی امن برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی را می‌دهد، به‌ شکلی صریح استفاده از آن توسط پلیس آمریکا ممنوع کرده است.

مایکروسافت به‌عنوان شریک مؤسسهٔ پژوهشی هوش مصنوعی آمریکایی «اوپن‌ای‌آی» OpenAI، تمایلی ندارد که پلیس آمریکا از سرویس هوش مصنوعی این شرکت برای تشخیص چهره استفاده کند.

طبق گزارش وب‌سایت تخصصی TechCrunch، این شرکت تایید کرده که با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات Azure OpenAI Service، دست به اعمال چنین ممنوعیتی زده است.

مایکروسافت همچنین به صراحت اعلام کرده است که مجریان قانون مجاز به استفاده از این ابزارهای جانبی برای «هیچیک از فناوری‌های تشخیص چهره در زمان واقعی روی دوربین‌های موبایل (...) با هدف تلاش برای شناسایی افراد در محیط‌های کنترل نشده» نیستند.

به طور مشخص، افسران پلیس که مجهز به دوربین‌هایی با قابلیت تشخیص چهره هستند حین انجام گشت‌زنی‌ نمی‌توانند از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» در دوربین‌های خود استفاده کنند.

این ممنوعیت بر اساس به روزرسانی جدید مایکروسافت برای دوربین‌هایی که روی داشبورد خودرو ماموران پلیس نصب می‌شوند نیز لحاظ شده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • امام جمعه ساری: ماماها از مسئله زشت سقط جنین فاصله بگیرند