Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@05:37:09 GMT

تهدید سلامت جنین با رژیم تعیین جنسیت

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۳۰۶۸

تهدید سلامت جنین با رژیم تعیین جنسیت

به دلیل بعضی بیماری‌های ژنتیکی مانند هموفیلی یا دیستروفی عضلانی دوشن که فقط جنس خاصی را مبتلا می‌کنند ممکن است پزشکان به خانواده‌ها روش‌هایی را که احتمال تولد فرزند با جنسیت دختر یا پسر افزایش می‌دهد، پیشنهاد کنند.

یکی از روش‌هایی که امروزه برای دختر دار یا پسردار شدن در بین جوامع مطرح شده است رژیم‌های تعیین جنسیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تغییردرمیزان مصرف مواد معدنی قبل وابتدای بارداری خطراتی برای نوزاددارد از جمله:

رژیم‌های تعیین جنسیت با تغییر درمصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می‌شود وحداقل باید دو ماه قبل از تاریخ پیش بینی شده برای بارداری شروع شود.

بر این اساس به تعدادی از نتایج مطالعات انجام شده اشاره می‌کنیم:ممکن است متابولیسم، رگ ها، رشد و عملکرد اندام‌ها را تغییر دهد که می‌تواند منجر به افزایش خطر بیماری‌های قلبی چاقی، تغییر عملکرد کلیه و در نهایت دیابت نوع ۲ شود. تاثیر احتمالی کمبود مواد مغذی روی جنین بر بیماری‌های مزمن افراد موثر است. مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی در قبل بارداری و سه ماهه اول بارداری بر وزن زمان تولد و زایمان زودرس موثر هستند.   منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جنین تعیین جنسیت رگ عملکرد کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

عباس رضاییان‌زاده ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

او از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آنها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

او ضمن دعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟