Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@00:59:35 GMT

تعیین جنسیت فرزند قبل از بارداری

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۶۰۹۰

تعیین جنسیت فرزند قبل از بارداری

دراین میان بازارخرافات هم داغ است که مثلا زن حامله چه بخورد یا نخورد که جنسیت فرزندش را تعیین کند. اما واقعیت این است که بعد ازشکل گیری جنین هیچ راهی برای تغییر جنسیت جنین وجود ندارد. خیلی از زوج‌ها با تغییر در رژیم غذایی خود قبل از بارداری سعی دراین دارند که شانس داشتن پسر یا دختر را بالا ببرند که در بسیاری از موارد این تمهیدات به شکست می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروزه با استفاده از تکنیک (In Vitro Fertilization) IVF یا همان لقاح خارج از رحمی، افراد می‌توانند با شانس ۹۸ درصد جنسیت فرزند خود را تعیین کنند.

امروزه تعیین جنسیت جنین را با انجام IVF و تست (Pre-implantation Genetic Screening) یا PGS به راحتی می‌توان درآزمایشگاه‌های مراکز باروری انجام داد. در این روش سلول‌های تخمک در شرایط آزمایشگاهی و خارج از بدن مادر توسط اسپرم بارور می‌شوند. پس از گذشت چند مرحله از تقسیم سلولی در روز سوم یا پنجم پس از تشکیل جنین، چند سلول از جنین را به کمک دستگاه Micromanipulator از سایر سلول‌ها جدا می‌کنند که انجام این عمل به مهارت بالای جنین شناس نیاز دارد.

سلول جدا شده از جنین به آزمایشگا‌های تخصصی فرستاده شده و بعد از انجام تست‌های مختلف، نه تنها جنسیت هر جنین تعیین می‌گردد، بلکه به متخصصان اطلاعاتی درمورد تعداد کروموزوم‌ها و شکل آن‌ها می‌دهد. با کمک این روش می‌توان از داشتن فرزندی که بیماری‌های ناشی از نقص کروموزومی مانند سندروم داون و ترنر دارد جلوگیری کرد.

در آزمایشگاه‌های PGS تست دیگری به نام (Pre-implantation Genetic Diagnosis) PGD می‌تواند انجام شود. چنانچه یک یا هر دوی والدین، ناقل بیماری ژنتیکی و یا مبتلا به آن هستند و ترس از آن دارند که فرزندشان به این بیماری مبتلا شود، با انجام IVF و PGD می‌توانند از سلامت جنین اطمینان حاصل نمایند. در گذشته بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های ژنتیکی مانند هموفیلی (Hemophilia) یا تالاسمی (Thalassemia)، از این هراس داشتند که بیماری خود را به فرزند خود انتقال دهند. اما امروزه این افراد با شانس ۹۸ درصد می‌توانند از این اتفاق جلوگیری نمایند. به وسیله IVF و انجام تست PGD می‌توان جنین‌هایی که بیماری ژنتیکی مورد نظر را ندارند از سایر جنین‌ها جدا کرد و به رحم مادر برای ادامه رشد منتقل نمود. تقریبا ۱۲ روز پس از انتقال جنین به رحم مادر می‌توان تست خونی برای اثبات حاملگی را انجام داد.

به هرحال همان طور که ذکر گردید، این تکنیک می‌تواند در تشخیص بیماری‌های ژنتیکی پیش از تولد به کارگرفته شود، ولی اهداف استفاده از این روش بر اساس خواست والدین و یا تفاوتی‌های فرهنگی می‌تواند متفاوت باشد.


منبع:مجله سیب

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تعیین جنسیت دختر پسر جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی

معلم خیر بیرجندی که سال‌هاست در طرح اکرام ایتام ثابت قدم است از حس خوب یتیم نوازی و دلیل ماندگاری ‌اش در این مسیر می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، معلم خیر بیرجندی که به‌اتفاق همسرش حمایت از ۱۱ فرزند یتیم تحت حمایت کمیته امداد بیرجند را بر عهده دارد، می‌گوید: معتقدم که خداوند روزی عده‌ای از افراد نیازمند را در روزی ما قرار داده است و این موضوع سبب علاقه بسیارم به مشارکت در انجام کارهای خیر و کمک به ایتام شده است.

آشنایی با طرح اکرام

وی با اشاره به این که حدود ۷ سال پیش که به‌اتفاق همسرم در مراسم شب‌های قدر شرکت کرده بودیم با طرح اکرام ایتام کمیته امداد آشنا شدیم، افزود: بعد از آن با مراجعه به کمیته امداد حمایت یک فرزند یتیم را بر عهده گرفتیم و کم کم هر سال تعداد این فرزندان برای حمایت افزایش داده ایم.

دستگیری از نیارمندان

وی انگیزه خود را از انجام اقدامات خیرخواهانه، دستگیری از نیازمندان به‌ویژه ایتام و حل مشکلات آن‌ها بیان کرد و ادامه داد: احسان، نیکوکاری و انفاق در راه خدا از مفاهیم ارزشمندی است که در آیات و روایات نسبت به انجام آن بسیار تأکید شده است.

به گفته وی بزرگ کردن فرزند بدون حضور پدر به ویژه در شرایط فعلی، کار بسیار مشکلی است لذا برای پاسخ به احساس درونی ام در مسیر کمک به کودکان یتیم قدم برمی داریم و تا جایی که توان داشته باشیم به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

برکات کمک به یتیمان

وی در ادامه به برکات و معجزه‌های دعای یتیمان که نصیبشان شده اشاره کرد و افزود: افزایش حقوق‌، پذیرش در مقطع دکتری، بهبود شرایط کاری که قبل از این موضوع قصد ترک کار خود را داشتم و هزاران برکت دیگر از ثمرات دعای یتیمان بوده است.

این معلم خیر بیرجندی که حدود ۳۵ ساله است، تاکید کرد: هیچ وقت در زندگی دنبال مادیات نبوده ام و حرکت در این مسیر به دلیل احساس خوب درونی کمک به یتیمان بود که بیش از هر چیزی من را جذب و ماندگار کرد و در بخش‌های مختلف زندگی وجودشان را احساس کردم.

این معلم نیکوکار که قصد دارد به امید خدا یتیمان بیشتری را تحت حمایت قرار دهد، تصریح کرد: خوشبختانه در بین همکارانم افراد بسیاری در انجام این طرح مشارکت دارند و با توصیه‌هایی که داشتیم در بین اقوام هم تعدادی جذب این کار خیر شده اند.

کد خبر 750247

دیگر خبرها

  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • بارتون: مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟