Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@23:50:46 GMT

تعیین جنسیت جنین با چاقی و لاغری مردان

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۵۳۹۷

تعیین جنسیت جنین با چاقی و لاغری مردان

امروزه نیز مانند قدیم هنوز خانواده‌هایی وجود دارند که جنسیت فرزند برایشان مهم است و تمایل زیادی به پسردار شدن و یا دختردار شدن دارند. این والدین برای تعیین جنسیت نوزاد کار‌های عجیب و غریب زیادی انجام می‌دهند.
باکمک علوم تغذیه و یا طب سنتی و مدرن می‌توان تا حدودی جنسیت جنین را تعیین نمود، اما همه این روش‌ها قطعی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید چاقی و یا لاغری والدین نیز بر دختر دار یا پسردار شدن تاثیر می‌گذارد. با ادامه این بخش از نمناک همراه شوید تا درباره تاثیر چاقی در تعیین جنسیت نوزاد بیشتر بدانید.

ارتباط مهم بین وزن پدر و جنسیت نوزاد

مطالعات نشان داده است که سایز کمر مردان با جنسیت نوزاد آینده ارتباط دارد. احتمال پسر دار شدن مردان چاق یا دارای اضافه وزن بیشتر از دختر دار شدن است. اگر تمایل دارید فرزندتان دختر شود بهتر است به وزن همسرتان نیز دقت کنید.

علت پسردار شدن مردان چاق و دارای اضافه وزن

وزن مردان بر تأثیری بر باروری ندارد، اما جالب است بدانید که با جنسیت جنین ارتباط دارد. اضافه وزن مردان تا ۲۷ درصد احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش می‌دهد.

میزان اسپرم Y. در مردان چاق بیشتر است، به همین علت آنان بیشتر از سایر مردان احتمال دارد فرزندشان پسر شود، زیرا افزایش اسپرم Y. تشکیل جنین پسر در عملیات لقاح را افزایش می‌دهد. برای دختردار شدن بهتر است اگر همسرتان دارای اضافه وزن است، پیش از هر چیزی وزنش را کم کند.

رژیم غذایی مناسب برای بهبودی باروری مردانی که قصد پدر شدن دارند:

مصرف روزانه مولتی ویتامین‌های روی و سلنیوم حداقل سه ماه پیش از باردار شدن برای کمک به تولید اسپرم سالم لازم است. برای اینکه مصرف ویتامین بر روی اسپرم تاثیر بگذارد بهتر است آقایان سه ماه پیش از باردار شدن مولتی ویتامین مصرف نمایند، زیرا اسپرم‌هایی که خارج می‌شوند، ۹۰ روز قبل تولید شده اند.

خانم‌ها نیز وزن خود را کم کنند

خانم‌هایی که دچار اضافه وزن هستند بهتر است قبل از اقدام به بارداری وزن خود را کم کنند وزن زیاد مشکلاتی را برای آن‌ها پیش از بارداری و حین بارداری ایجاد می‌کند. چاقی بر روی باروری خانم‌ها نیز اثر می‌گذارد و احتمال باروری آنان را کاهش می‌دهد.

در بارداری شما دیگر نمی‌توانید نسبت به کاهش وزن اقدام کنید، زیرا در طول دوران بارداری، وزن شما به طور طبیعی افزایش می‌یابد پس بهتر است ۳ ماه قبل از تصمیم به بارداری برای کاهش وزن اقدام کنید.

برای کم کردن وزن هیچگاه رژیم‌های خودسرانه نگیرید و با مراجعه به متخصص تغذیه، رژیمی متعادل دریافت کنید و وزن خود را کاهش دهید و هیچگاه وعده‌های غذایی را حذف نکنید و سلامت خود را در حین رژیم در نظر بگیرید تا فرزند سالمی در آینده داشته باشید.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جنین تعیین جنسیت پارسی خبر جنسیت نوزاد اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران