Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید از چهار نشانه علمی هنگام بارداری برای تشخیص جنسیت جنین خبر می‌دهد.

به گزارش برنا؛ در حالی که بسیاری از روش‌های پیشنهادی تعیین جنسیت موفقیت آمیز نبوده است، اما نتایج بسیاری از مطالعات علمی شواهدی را ارائه می‌دهد که می‌تواند احتمال بارداری با جنسیت بیشتر از جنس دیگر را نشان دهد.

در این گزارش چهار نکته علمی را که در تعین جنسیت جنین هنگام بارداری موثر است، توضیح داده می‌شود:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک رژیم غذایی با کالری بالا

یک مطالعه نشان می‌دهد که رژیم غذایی پر کالری در دوران بارداری و صبحانه خوردن به طور منظم احتمال پسر شدن را افزایش می‌دهد.

محققان دریافتند که ۵۶ درصد زنانی که بیشترین میزان کالری را در زمان بارداری مصرف می‌کردند، فرزند آن‌ها پسر بوده، در حالی که این میزان در میان زنانی که کمترین میزان کالری را مصرف می‌کردند، تنها ۴۵ درصد بود.

۲. زیاد خوردن در دوران بارداری

یک مطالعه که رژیم‌های غذایی مادران را پیگیری کرده نشان داد که زنان باردار دارای وعده‌های غذایی با کالری ۱۰ درصد بیشتر از زنان باردار با جنسیت دختران مصرف می‌کنند، به گونه‌ای که همه این پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های اضافی روزانه ۲۰۰ کالری اضافه می‌کنند.

محققان گمان می‌کنند که هورمون تستوسترون تولید شده توسط جنین‌های پسر ممکن است سیگنالی را برای خوردن غذای بیشتر به مادران آن‌ها ارسال کند و این امر می‌تواند توضیح دهد که چرا فرزندان پسر در هنگام تولد بزرگتر از دختران هستند.

۳. تنفر از غذا‌های مورد علاقه

محققان می‌گویند که هر چقدر زن باردار نسبت به غذا‌های بیشتری احساس تنفر داشته باشد، احتمال اینکه فرزند او پسر باشد زیاد است.

دلیل این مسئله این است که تنفر مربوط به نحوه عملکرد سیستم ایمنی بدن در هنگام تلاش برای محافظت از جنین در حال رشد است.

۴. ابتلا به دیابت در دوره بارداری

برخی تحقیقات نشان داده است که مادران باردار به پسر بیشتر به دیابت حاملگی مبتلا می‌شوند، حاملگی با سطح قند خون بالاتر از حد طبیعی  نسبت به مادران بارداری که دختر دارند.

محققان مطمئن نیستند که چرا ممکن است جنین پسر منجر به تغییرات متابولیک مرتبط با بارداری بیشتر از جنین دختران شود، اما به نظر می‌رسد این نتایج توسط بیش از یک مطالعه تایید می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنسیت بارداری رژیم غذایی صبحانه زنان تولد سیستم ایمنی بدن رشد قند بارداری جنسیت جنین یک مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • هالند پس از پوکر: باید بیشتر پیشرفت کنم
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال